erbenka91  Dnes ve 14:53
Dostala jsem možnost vyzkoušet tuto kosmetiku a byla jsem velmi spokojená, jen mě zklamala vůně. Každopádně dávám čtyři hvězdičky.
luel87  9. kvě 2024
Jako první mě zaujalo víčko, to otevřete, uvidíte kovový růžek pro otírání odmerky a zároveň i místo na ni, už žádné lovení v mléku!
Jako druhé mě zaujalo to, jak snadno se rozpouští, já jsem tak trošku lenoch, na noc mám připravené lahvičky a dávkovač na UM. Nasypala jsem 5 odměrek do 150ml vody, které nikdy dcera nevypije. Zamíchala jsem to a fakt asi 2 vteřiny a bylo to😍. Dcera to vypila jak nic a dokonce toho bylo málo. Reakce kvůli ABKM nenastala, jsem šťastná, že něco sedlo. Do teď jsme byly na kozím hippu, ale když jsem viděla to složení, chtěla jsem co nejdříve utéct. Bio mléko Caprea je nad moje očekávání, malá ho pije, chutná ji, má skvělé složení. Ekzém se nerozjel, ani hleny ve stolici. Já jsem fakt spokojená a doporučuji i dál :). Už mám objednané další pixly👍, doporučuji všemi deseti!

Ps- Na vyzkoušení jsem měla 2 pixly a musím říct, že praktičtější bylo balení s růžovou odmerkou, ta žlutá je taková nešikovná.. Maličká.. Ale to je to nejmenší 😊.