telios  4. kvě 2024
Pěna je opravdu úžasná, má příjemně hutnou konzistenci při napěnění jako obláčky - není to taková slabá pěna (nevím jak jinak popsat :) ). Tou konzistencí jsem byla opravdu unešená. Kromě skvělé konzistence mě také překvapila výdrž pěny. Většina pěn nám vydržela několik málo minut, tahle nám vydržela celé koupání, i když postupem času trochu slehla. Dcera pěnu snášela pozitivně, tedy žádná negativní reakce.
Co se týče složení, zamlouvá se mi extrakt z olivových listů. Když se zaměřím na vizuální a praktickou stránku láhve s pěnou, ocenila bych pumpičku skrz dávkování. Pro mě je hodně subjektivní "malé množství", z toho důvodu by toto mohla vyřešit i taková pumpička.
Také se mi velmi zamlouvá přijatelná cena v obchodech - ano jsou levnější, ale za mě se jedná opravdu o kvalitní pěnu do koupele za přijatelnou cenu.
buubblinka  3. kvě 2024
Tělová mléka jsme do teď moc nepoužívali, ale tohle jsme si oblíbili. Dávkování pumpičkou pomohlo k aplikací a po vymáčknutí byl tužší, takže se neroztekl po ruce a poté se krásně rozetřel. Rychle se vstřebal a neoznačkoval oblečení ☺️. Budeme používat nadále 🍀.