telios  4. kvě 2024
Krém má sice tužší konzistenci a hůře se ze začátku vymačkával (asi než jsem chytla grif), ale i tak nám velmi vyhovoval. Někomu tuhost při vymáčknutí nemusí být po chuti, ale já to uvítala, jelikož díky tomu se nestalo, že by mi dcera krém vymáčkla sama, takže za mě je to pozitivum. Zároveň, a pro mě překvapivě, se tento tužší krém snadno a krásně roztíral.
Co se týče efektu krému nemohu soudit účinek na velké opruzeniny a pod. - bohužel (nebo bohudík) dceři tyto nepříjemnosti zmizeli před zkoušením. Avšak i tak jme se potýkali s červenáním zadečku a někdy s drobnými pupínky. Na to krém krásně zabral a nemůžu si stěžovat.
Jediné, co bych vytkla je, že se mi hůře zacvakává vršek při zavírání (ale to může být chyba kusu). Naopak mi přijde poutavý a na dotyk příjemný obal.
telios  4. kvě 2024
Pěna je opravdu úžasná, má příjemně hutnou konzistenci při napěnění jako obláčky - není to taková slabá pěna (nevím jak jinak popsat :) ). Tou konzistencí jsem byla opravdu unešená. Kromě skvělé konzistence mě také překvapila výdrž pěny. Většina pěn nám vydržela několik málo minut, tahle nám vydržela celé koupání, i když postupem času trochu slehla. Dcera pěnu snášela pozitivně, tedy žádná negativní reakce.
Co se týče složení, zamlouvá se mi extrakt z olivových listů. Když se zaměřím na vizuální a praktickou stránku láhve s pěnou, ocenila bych pumpičku skrz dávkování. Pro mě je hodně subjektivní "malé množství", z toho důvodu by toto mohla vyřešit i taková pumpička.
Také se mi velmi zamlouvá přijatelná cena v obchodech - ano jsou levnější, ale za mě se jedná opravdu o kvalitní pěnu do koupele za přijatelnou cenu.